El.peć za keramiku Rohde Ecotop60

 • Brand:

  Rohde

 • Kategorija:

  Peći za keramiku

 • Kataloški broj:

  105xECOTOP60

 • Dostupnost:

  Nije raspoloživo

Cijena

0,00 kn

Cijena je izražena sa poreznom stopom od 25.00%

Količina:

Recenzija:

0 review icon
ROHDE peć za keramiku, Ecotop 60, punjenje odozgora, je peć visoke kvalitete za svakodnevnu upotrebu u radionicama keramike. Peć je izrađena od nehrđajućeg čelika s mikroprocesorskim regulatorom koji omogućuje precizno programiranje .

ROHDE peć za keramiku, Ecotop 60, punjenje odozgora, je peć visoke kvalitete za svakodnevnu upotrebu u radionicama keramike. Peć je izrađena od nehrđajućeg čelika s mikroprocesorskim regulatorom TC304 koji omogućuje precizno programiranje .

Volumen 60l,

Max.temp. 1260°C

kW 3,6

A16

monofazna

težina 60kg

unutarnje mjere u cm: 40x45

vanjske mjere u cm: 70x73x90

Ecotop 60 Toploader ima zapreminu od 60 litara i pogodna je za temperature do 1300 ° C.

Modeli iz serije Ecotop orjentirani su na budućnost i ubrajaju se među najnoviji razvojni asortiman peći ROHDE. Ecotop je trenutno jedna od najekonomičnijih peći na tržištu i odlikuje se novim i jedinstvenim konceptom izolacije koji omogućava vrlo visoku energetsku učinkovitost.

3-slojna izolacijska konstrukcija s visokokvalitetnom mikroporoznom stražnjom izolacijom od 15 mm dozvoljava sigurno paljenje pomoću običnog utikača s priključkom od 230 V "Schuko", 3,6kW.

Dostava na trošak kupca.

Putem donjeg linka možete sa ROHDE stranice izabrati bilo koju peć ili lončarsko kolo te nam poslati upit na naš mail info@tapiker.hr na koji ćemo vrlo rado i u što kraćem roku odgovoriti u vezi cijene i tehničkih podataka.

https://www.rohde-online.net/en/arts-and-crafts/products/toploaders