Načini plaćanja

PLAĆANJE PO PONUDI - avansna uplata - uplatnica / virman ili internet bankarstvo

Ukoliko proizvod želite platiti po ponudi, narudžbu možete napraviti putem webshopa i odabrati opciju plaćanja - PO PONUDI. Nakon što pošaljete narudžbu, na e-mail adresu ćemo Vam proslijediti ponudu sa točnim iznosom i podacima za uplatu. Vašu narudžbu će provjeriti administrator, te ukoliko neka roba nije raspoloživa  kontaktirat ćemo Vas zbog dogovora o mogućoj zamjeni. Roba se šalje u najkraćem mogućem roku, a nakon što uplata bude vidljiva na računu, uz napomenu da smo robu u mogućnosti čuvati najviše tjedan dana od slanja podataka za uplatu.

 

- POUZEĆEM – plaćanje gotovinom po primitku pošiljke

Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

 

KARTICAMA ONLINE

Naručene artikle možete platiti karticama pri samoj narudžbi na web shop-u u košarici. Nakon što prođete našu košaricu i potvrdite naručene artikle preusmjeravamo Vas na sustav naplate karticama CorvusPay koji Vam jamči sigurnost provođenja naplate kartica i zaštitu Vaših podataka.

Prilikom online plaćanja kreditnim karticama Vašu ćemo karticu teretiti tek nakon što Vam potvrdimo narudžbu i pripremimo paket, kako Vas ne bismo teretili za robu koju eventualno nemamo za isporuku.

Dragi naši kupci obavještavamo Vas da će naše maloprodajne trgovine u Zagrebu i Rijeci biti zatvorene u skladu sa donešenim mjerama zaštite od virusa. Kupovinu možete obavljati putem našeg web dućana (dostava je besplatna za narudžbe iznad 350,00kn) ili slanjem narudžbe na naš mail info@tapiker.hr

Na Vaše mailove odgovarat ćemo u najkraćem mogućem roku kao i na upite putem facebooka.

Ostanimo zajedno, budimo kreativni, posvetimo se sebi i svojim hobijima i naravno, ostanimo kod kuće. Zatvori obavijest