Tečajevi

Svatko od nas je kreativan, ali danas sve teže nalazimo vremena izraziti svoju kreativnost, osim ako ona nije usko povezana sa našim poslom. Međutim, postoje razdoblja u našem životu kada imamo veću potrebu za kreativnim izražavanjem.


Svatko od nas je kreativan, ali danas sve teže nalazimo vremena izraziti svoju kreativnost, osim ako ona nije usko povezana sa našim poslom. Međutim, postoje razdoblja u našem životu kada imamo veću potrebu za kreativnim izražavanjem, pa tu potrebu zadovoljavamo različitim hobijima. Ako ste naišli na zanimljiv hobi kojim biste se željeli baviti, ali nemate dovoljno znanja i vještina, uvijek postoje razna učilišta, škole ili poduzeća koja Vam mogu ponuditi tečaj na kojem ćete naučiti barem osnove o onoj kreativnoj djelatnosti koja Vas je privukla.
Mi Vam možemo pomoći i ponuditi čitav niz tečajeva koji Vas neće naučiti samo osnove, već ćemo Vas naučiti i usmjeriti ako svoj hobi želite pretvoriti u profesiju. Specijalizirali smo se za dva osnovna materijala, keramiku i staklo, od kojih možete izrađivati veliki broj ukrasnih i uporabnih predmeta. Kroz naše tečajeve keramike koji se dijele u četiri stupnja, možete naučiti gotovo sve postojeće tehnike. Uz fuziju stakla, tiffany tehniku, te izradu vitrail-a i mozaika, obuhvaćamo sve obrade stakla osim puhanja i lijevanja. Tu su još i dodatni tečajevi – nadgradnja na ono što ste već naučili: keramografika, keramostaklo i paperclay, koje nudimo u obliku predavanja uz praktični rad unutar jednog poslijepodneva.Tečajevi se održavaju u poslijepodnevnim/ večernjim terminima kroz školsku godinu. Tijekom sezone održi se više ciklusa tečajeva ovisno o odabranom. Ovdje možete pročitati sve informacije o pojedinom tečaju, vidjeti program tečaja, termine, vrijeme održavanja, a možete se i predbilježiti za tečaj koji ste odabrali.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK