O nama

Tapiker d.o.o.

Tvrtka Tapiker Art & Hobby materijali prisutna je već 20 godina na našem tržištu. Bavimo se maloprodajom i veleprodajom materijala za umjetničku keramiku, fuziju stakla i hobby materijala.

Predstavnici smo i distributeri više tvrtki iz Italije, Francuske, Njemačke, Španjolske... Imamo velik izbor materijala za keramičare, raznih vrta glina, glazura, alata, peći za keramiku i fuziju stakla, sve za slikare, slikarska platna, boje, kistove, te razne materijale za naše kreativce.

Ponudu stalno proširujemo u dogovoru sa našim kupcima te istovremeno putem tečajeva, radionica i prezantacija pružamo edukaciju.

Osim trgovine u Zgrebu imamo još trgovinu u Rijeci kojom opskrbljujemo zapadni dio Hrvatske (Kvarner, Istru..) te distributere u većim gradovima kao što su: Split, Osijek, Varaždin, Karlovac...

Kao tvrtka Tapiker sudjelujemo u projektu programa "Očuvanje i razvoj tradicijskih i trgovačkih obrta" za 2017 godinu za što smo dobili bespovratna sredstva iz proračuna Republike Hrvatske odnosno od strane Ministarstva.