Uvjeti dostave


Uslugu dostave proizvoda naručenih putem webshop-a obavlja kurirska služba s kojom Tapiker d.o.o. ima sklopljen ugovor, a to je HP- hrvatska pošta.

Usluga dostave po niže navednim cijenama vrijedi za bilo koju adresu dostave u Hrvatskoj.

Cijena dostave je 35,00 kn za narudžbe do 350,00kn,  a besplatna je za narudžbe iznad  350,00 kn, osim  za svaki pojedinačni paket gline ili gipsa od 20-25kg trošak dostave iznosi 35,00kn te  za sve preše, kola i peći, ovisi o težini, šaljemo ponudu dostave.

 

U cijenu je uključen PDV.

Molimo cijenjene kupce da narudžbe gline ili gipsa od 20 - 25kg šalju pojedinačno, znači da za svaki paket naprave novu transakciju.

Narudžbe  za paletnu dostavu isključivo vršimo preko narudžbenice na mail info@tapiker.hr

Dostava u cijeloj Hrvatskoj: u kontinentalnoj Hrvatskoj unutar 2-3 radnih dana, a na otocima prema rasporedu dostave do 5 radnih dana.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio od prodavatelja, iako je roba stigla u ispravnom stanju, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca naknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Ako kupac u međuvremenu promijeni adresu dostave i naknadno nas o tome obavijesti, troškove ponovne dostave će snositi sam kupac.

Ako naručitelj (primatelj) prilikom dostave nije kod kuće, dostavljač će na navedenoj adresi naručitelja ostaviti "obavijest o prispjeću pošiljke" na kojoj će biti naveden rok podizanje pošiljke u poštanskom uredu. Nakon 5 radnih dana pošiljka se vraća pošiljatelju.

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci u očekivanom vremenu, kupac treba neodložno o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.