Uvjeti dostave


Uslugu dostave proizvoda naručenih putem webshop-a obavlja kurirska služba s kojom Tapiker d.o.o. ima sklopljen ugovor, a to je GLS - kurirska služba.

Usluga dostave po niže navednim cijenama vrijedi za bilo koju adresu dostave u Hrvatskoj.

Cijena dostave je 35,00 kn za narudžbe do 350,00kn,  a besplatna je za narudžbe iznad  350,00 kn, osim  za svaki pojedinačni paket gline ili gipsa do 20kg trošak dostave iznosi 35,00kn plus 20,00kn za težinu po paketu što iznosi 55,00kn. Za dostavu gipsa ili gline do 25kg cijena je 50,00kn plus 20,00kn doplate za težinu po paketu, što iznosi 70,00kn. Molimo cjenjene kupce da za dostavu gline ili gipsa težine iznad 20,00kg zatraže ponudu putem web-a ili na mail. Isto tako za sve preše, kola i peći, ovisi o težini, šaljemo ponudu dostave.

 

U cijenu je uključen PDV.

Molimo cijenjene kupce da narudžbe gline ili gipsa od 20 - 25kg šalju pojedinačno, znači da za svaki paket naprave novu transakciju.

Narudžbe  za paletnu dostavu isključivo vršimo preko narudžbenice na mail info@tapiker.hr

Dostava u cijeloj Hrvatskoj: u kontinentalnoj Hrvatskoj unutar 1-3 radnih dana, a na otocima prema rasporedu dostave do 5 radnih dana.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio od prodavatelja, iako je roba stigla u ispravnom stanju, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca naknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Ako kupac u međuvremenu promijeni adresu dostave i naknadno nas o tome obavijesti, troškove ponovne dostave će snositi sam kupac.

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci u očekivanom vremenu, kupac treba neodložno o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke.