Pravila korištenja

Da biste koristili Tapiker Internet trgovinu možete i ne morate dovršiti proces registracije. Registracija kupcu omogućava čuvanje započetih narudžbi i naknadni pregled poslanih narudžbi. Registracija na stranicu se obavlja samo jednom, kod prve kupnje na stranicama, a kod svake sljedeće kupnje se koristi prijava sa korisničkim imenom i lozinkom.  

Naručivanje je za sada moguće jedino na području Republike Hrvatske. U konačan iznos je uračunat trošak poštarine, a PDV je uključen u sve naznačene cijene.

 

Naručivanje

Putem Internet trgovine omogućujemo Vam kupnju  proizvoda 0-24 sata, 7 dana u tjednu i 365 dana u godini.

Kada pronađete proizvod koji bi željeli kupiti možete kliknuti na košaricu desno dolje od proizvoda i on će se tako naći u košarici ili kliknete na sliku proizvoda te izaberete "dodaj u košaricu" ili "kupi" ako ste završili sa odabirom, nakon toga prikazat će vam se tabela sa cijenom i ukupnim iznosom.

Ako želite obrisati artikl onda kliknete na "X", a ako želite izmijeniti količine, kliknete desno od broja količine, na male strelice i potvrdite sa okruglom strelicom. Ako ste završili sa odabirom proizvoda, kliknete na "Sljedeći korak" i pratite daljnje upute koje vas vode do završetka i potvrde kupnje.

Klikom na košaricu u gornjem desnom uglu možete u svakom trenutku provjeriti stanje u košarici.

Po završetku procesa kupovine, dobit ćete potvrdu narudžbe na e-mail adresu koju ste naveli u obrascu za kupnju. U slučaju da iznimno nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda iz bilo kojeg razloga, naš operater kontaktirat će Vas telefonski ili e-mailom kako bi se dogovorila isporuka zamjenskog proizvoda ili eventualno otkazivanje naručenog proizvoda.

Sve cijene u Tapiker Internet trgovini su izražene u EUR-ima s uključenim PDV-om.

Za slučaj ikakvih problema i nejasnoća prilikom procesa narudžbe slobodno kontaktirajte našeg operatera na e-mail: info@tapiker.hr ili na tel. 01/6185-714, ponedjeljak – petak 8.00 – 18.00 sati i subotom od 8.00 - 13.00 sati.

Tapiker d.o.o. može narudžbu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Tapiker Internet stranice ili utvrdi da su podaci na narudžbi nepotpuni odnosno netočni.

Dobrodošli na naše stranice i želimo Vam ugodnu kupnju.