Gips 101/C30 3kg

 • Brand:

  Tapiker

 • Kategorija:

  Gips

 • Kataloški broj:

  400006

 • Dostupnost:

  Nije raspoloživo

Cijena

26,90 kn

Cijena je izražena sa poreznom stopom od 25.00%

Količina:

Recenzija:

0 review icon
Gips 101/C30 savršeno je bijele boje, veoma lagan, idealan za izradu predmeta od gipsa i kalupa za lijevanje gline. Vrlo dobro upija vodu, a zbog sporijeg stvrdnjavanja (do 20min.), na kalupima i predmetima se mogu raditi razne intervencije prije ...

Gips 101/C30 savršeno je bijele boje, veoma lagan, idealan za izradu predmeta od gipsa i kalupa za lijevanje gline. Vrlo dobro upija vodu, a zbog sporijeg stvrdnjavanja (do 20min.), na kalupima i predmetima se mogu raditi razne intervencije prije završetka procesa otvrdnjavanja.

PRESTIA 101 je gips jako usitnjen od vrlo čistog kamena iz područja Abruzza

UPOTREBA: za kalupe za lijevanje, u zdravstvenoj industriji, za lijevanje štuko elemenata, dekoracije dodatno vezivo za ličenje ili prekrivanje zidova, vezivo za proizvodnju ljepila, za vanjsku završnu žbuku, tekuću i glatku žbuku, za izolacione pregrade.

PRIMJENA: mora se koristiti hladan, najbolje nakon nekoliko dana stvrdnjavanja

MIJEŠANJE: ručno ili mehanički, lagano s čistim materijalom. Tip i veličina turbine, brzina, kalup i naravno čistoća vode, vrijeme miješanja te postotak smjese – utječu na vrijeme stvrdnjavanja i mehaničku otpornost gipsa povezanog s vodom.

VRIJEME MIJEŠANJA: istresite gips u vodu, ostavite vlažiti 1 minutu, miješajte 1-2 minute, granica lijevanja je 8 minuta poslije miješanja

PAKIRANJE: u vrećama od 25kg ili u vrećicama od 3kg i 1kg

SKLADIŠTENJE: PRESTIA 101 mora biti skladišten na suhom mjestu.