Kist 7185-01 za akril plosnati

 • Brand:

  Da Vinci

 • Kategorija:

  Kistovi Da Vinci

 • Kataloški broj:

  88x718501

 • Dostupnost:

  Raspoloživo

Cijena

6,73 €

Cijena je izražena sa poreznom stopom od 25%

Količina:

Recenzija:

0 review icon
Kist za akril i ulje od kvalitetne izdržljive sintetske dlake. Ovaj kist prvenstveno je namijenjen za tehniku Impasto u kojoj se koriste razni gelovi i paste. Pogodan je i za ostale slikarske tehnike. Ispravnim čišćenjem nakon svake upotrebe, kist...

Kist za akril i ulje od kvalitetne izdržljive sintetske dlake. Ovaj kist prvenstveno je namijenjen za tehniku Impasto u kojoj se koriste razni gelovi i paste. Pogodan je i za ostale slikarske tehnike. Ispravnim čišćenjem nakon svake upotrebe, kist će dugotrajno zadržati svoj oblik. Kistovi su izrađeni prema tradicijalnom načinu od najkvalitetnijih materijala vodećeg njemačkog proizvođača kistova DaVinci.

TIP: TOP ACRYL 7185

VELIČINA: 1 (međunarodna standardna veličina)

OBLIK: plosnati kist sa crveno-smeđim sintetskim dlakama srednje duljine, dugačka smeđa polirana drška koja ima šest neprimjetnih ravnih dijelova kako bi se spriječilo okretanje kista u ruci i kako bi se kod slikanja ruka što manje umarala. Konusni metalni okrugli prsten obložen niklom. U presjeku metalnog prstena kista, većina Da Vinci kistova ima i za trećinu duže dlake unutar prstena u odnosu na druge koji imaju dlake tek od konusnog dijela prstena. Ovakav tip izrade kista omogućuje dugotrajnost, gipkost i elastičnost.


 • Kistovi DaVinci:

  Kistovi za ulje i akril