Kist 7300-08 maestro

 • Brand:

  Da Vinci

 • Kategorija:

  Kistovi Da Vinci

 • Kataloški broj:

  88x730008

 • Dostupnost:

  Raspoloživo

Cijena

15,25 €

Cijena je izražena sa poreznom stopom od 25%

Količina:

Recenzija:

0 review icon
Profesionalni kist za ulje i akril od prirodne dlake. Izrađen je na posebni način od dva pramena jednake veličine spojena u jedan bez napetosti. Ovaj kist u odnosu na druge ima i preko 50% šire rubove, s drugim kistovima nije usporediv niti po volumenu...

Profesionalni kist za ulje i akril od prirodne dlake. Izrađen je na posebni način od dva pramena jednake veličine spojena u jedan bez napetosti. Ovaj kist u odnosu na druge ima i preko 50% šire rubove, s drugim kistovima nije usporediv niti po volumenu niti po cijeni. Ispravnim čišćenjem nakon svake upotrebe, kist će dugotrajno zadržati svoj oblik. Kistovi su izrađeni prema tradicijalnom načinu od najkvalitetnijih materijala vodećeg njemačkog proizvođača kistova DaVinci.

TIP: MAESTRO 7300

VELIČINA: 8 (međunarodna standardna veličina)

OBLIK: plosnati kist s kratkim svijetlim prirodnim dlakama, dugačka prirodna polirana drška. Konusni metalni okrugli prsten obložen niklom. U presjeku metalnog prstena kista, većina Da Vinci kistova ima i za trećinu duže dlake unutar prstena u odnosu na druge koji imaju dlake tek od konusnog dijela prstena. Ovakav tip izrade kista omogućuje dugotrajnost, gipkost i elastičnost.

 • Kistovi DaVinci:

  Kistovi za ulje i akril