Kist 8730-08 college okrugli

 • Brand:

  Da Vinci

 • Kategorija:

  Kistovi Da Vinci

 • Kataloški broj:

  88x873008

 • Dostupnost:

  Raspoloživo

Cijena

2,91 € 4,16 €

Cijena je izražena sa poreznom stopom od 25%

Količina:

Recenzija:

0 review icon
Kist od fine elastične sintetske dlake za akril, temperu, ulje i ostale slikarske tehnike. Iz serije povoljnih kistova namijenjen studentima, početnicima, hobistima. Ispravnim čišćenjem nakon svake upotrebe, kist će dugotrajno zadržati svoj oblik.

Kist od fine elastične sintetske dlake za akril, temperu, ulje i ostale slikarske tehnike. Iz serije povoljnih kistova namijenjen studentima, početnicima, hobistima. Ispravnim čišćenjem nakon svake upotrebe, kist će dugotrajno zadržati svoj oblik. Kistovi su izrađeni prema tradicijalnom načinu od najkvalitetnijih materijala vodećeg njemačkog proizvođača kistova DaVinci.

TIP: COLLEGE FORTE 8730

VELIČINA: 8 (međunarodna standardna veličina)

OBLIK: okrugli kist sa finim sintetskim dlakama, posebno dizajnirana mat crveno-smeđa drška koja ne klizi u ruci. Aluminijski okrugli prsten .U presjeku metalnog prstena kista, većina Da Vinci kistova ima i za trećinu duže dlake unutar prstena u odnosu na druge koji imaju dlake tek od konusnog dijela prstena. Ovakav tip izrade kista omogućuje dugotrajnost, gipkost i elastičnost.

 • Kistovi DaVinci:

  Kistovi za ulje i akril