Samoljepljiva folija za Vitrail 10m

 • Brand:

  Pebeo

 • Kategorija:

  Boje za vitrail

 • Kataloški broj:

  8x843001

 • Dostupnost:

  Nije raspoloživo

Cijena

93,90 kn

Cijena je izražena sa poreznom stopom od 25.00%

Količina:

Recenzija:

0 review icon
Samoljepljiva folija za vitrail dimenzije 2x3mm, dužine 10m. Nanosi se na glatke i čiste površine kao npr. staklo, pleksi... Omogučava izradu vitraja bez rezanja stakla. Na papiru iscrtajte željeni motiv i fiksirajte ga s donje strane podloge.

Samoljepljiva folija za vitrail dimenzije 2x3mm, dužine 10m. Nanosi se na glatke i čiste površine kao npr. staklo, pleksi... Omogučava izradu vitraja bez rezanja stakla. Na papiru iscrtajte željeni motiv i fiksirajte ga s donje strane podloge. Izrežite različite duljine trakica i nanesite ih na staklo prateći crtež. Čvrsto zagladite olovnu trakicu alatkom iz seta. Za efekt vitraja praznine možete ispuniti bojama za staklo. Kako bi ste dobili tanje konture trakicu možete izrezati na dva dijela.

 • Pebeo vitrail:

  Setovi

Dragi naši kupci obavještavamo Vas da će naše maloprodajne trgovine u Zagrebu i Rijeci biti zatvorene u skladu sa donešenim mjerama zaštite od virusa. Kupovinu možete obavljati putem našeg web dućana (dostava je besplatna za narudžbe iznad 350,00kn) ili slanjem narudžbe na naš mail info@tapiker.hr

Na Vaše mailove odgovarat ćemo u najkraćem mogućem roku kao i na upite putem facebooka.

Ostanimo zajedno, budimo kreativni, posvetimo se sebi i svojim hobijima i naravno, ostanimo kod kuće. Zatvori obavijest