Set Pouring Medium 250ml

 • Brand:

  Pebeo

 • Kategorija:

  Pomoćni materijali za akril

 • Kataloški broj:

  8x524700

 • Dostupnost:

  Raspoloživo

Cijena

20,80 €
156,72 kn

Cijena je izražena sa poreznom stopom od 25%

Količina:

Recenzija:

0 review icon
Ultimate Pouring Medium je jedinstveni set za one koji žele eksperimentirati s tehnikom izlijevanja akrilom. Jednostavan je za upotrebu, na vodenoj bazi, a umjetnicima i početnicima omogućuje stvaranje akrilne tehnike izlijevanja tekućine s kontrolom koja

Ultimate Pouring Medium je jedinstveni set za one koji žele eksperimentirati s tehnikom izlijevanja akrilom. Jednostavan je za upotrebu, na vodenoj bazi, a umjetnicima i početnicima omogućuje stvaranje akrilne tehnike izlijevanja tekućine s kontrolom koja stvara izvanredne rezultate.

Sastoji se od akrilnog medija za lijevanje i katalizatora, koji prirodno međusobno komuniciraju kako bi stvorili kontrolirane i pouzdane rezultate s manje rasipanja. Puno je lakše kontrolirati od ostalih akrilnih medija za lijevanje. Koristite katalizator za stvaranje stanica i efekt čipke u izlivenoj akrilnoj boji. Koristiti Pebeo Studio Acril boje.

U setu se nalazi 250ml ultimativnog medija za izlijevanje A, 15ml katalizatora B i knjižicu sa uputama za upotrebu i pristup Nancy Woodovim video zapisima o izlijevanju koje je dizajnirala umjetnica Nancy Wood s tvrtkom Pebeo.

Ostaviti da se suši najmanje 2 dana.

UPUTE ZA UPOTREBU

1. U veću šalicu pomiješajte odprilike 85 do 90% medij A i 10 do 15% akrilne boje koju smo odabrali za pozadinu naše kreacije. Dobro miješati nekoliko minuta da se potpuno uklone grudice te dobije glatka masa.

2. Na isti način pomiješajte i druge akrilne boje koje ste izabrali za pozadinu.

3. U manju šalicu pripremite mješavinu cca 50% katalizatora, medij B, 25% vode i 25% akrilne boje koju ste izabrali za kreiranje efekta stanica i efekta čipke.Potrebno je samo mala količina te mješavine kako bi se kreirali efekti. Temeljito promiješati.

4. Sipati boje za pozadinu, korak 1, na odabranu površinu te je naginjajte u različitim smjerovima kako bi je u potpunosti prekrili. Dodajte boje koje ste također izabrali za pozadinu, korak 2, jedne na drugu ili jedne pokraj druge.

Premažite vrh slikarske špahtlice smjesom katalizatora, korak 3, i nježno je povlačite preko površine boja kako biste oblikovali čipkaste i stanične uzorke. Očistite svaki puta špahtlicu prije upotrebe druge boje. Nastavite formirate nove oblike sa špahtlicom sve dok niste zadovoljni dobivenim efektima.

Ostaviti da se suši najmanje 2 dana.

Sve to je vrlo lijepo prikazano na youtube kanalu umjetnice Nency Wood u suradnji sa PEBEO.

http://en.pebeo.com/Creative-leisure/Tutorial-Video/Video-Ultimate-pouring-medium-Teaser

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK